Thursday, May 19, 2011

Jangan cari pasal

Cess.... kenapa tetiba je aku terdengar babak-babak cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah kat dalam bilik guru nih? Korang jangan buat pasal, kang terpaksa aku tengok cerita ni untuk  ke berapa kali kang. Aku dah lah tak sabar nak bilik rumah nih...mengantuk sungguh nih.




:: tanda-tanda orang kebosanan di bilik guru ::



p/s : macam-macam perangai lah kat sini. Hahahahhah.....okesh2...jap lagi ada meeting dengan PPD.

8 comments:

zaradgreat said...

wah. cikgu. balik lambat ke ada meeting hari nih? :)

dilla said...

waaa..jadik cikgu balik..heee..ni ngajar sk ke smk lak?

N A N a t O said...

gaga...a'a..balik kol 5 smlm..penat la....

N A N a t O said...

dilla...jd kat smk dilla....x best r smk...blik lmbt...

afzan said...

peh cikgu dah tukor header!

TiKa LEh said...

cikgu garang ni..jgn ajar lgu sole2 udah ler..

N A N a t O said...

ngah : hahaha..puas cari html dia...but width dia x sesuai lah.

N A N a t O said...

tikah leh : sole-sole sesuai untuk ko je tikah.