Wednesday, June 16, 2010

saya & si dia

sempena cuti sekolah 2 minggu nih, aku telah pergi satu kerja amal di JB iaitu memberi makan ikan dan rusa di waktu petang. kerja nih memang jadi feveret dedek nak-nak bila ada sebuku roti gardenia yang sudah habis tarikh luput menjadi eksperimen untuk fungi tumbuh di dapur. sedang hebat fungi melepaskan sporanya, dan-dan time tu la si daddy mengambil bungkusan roti tersebut untuk di beri makan kepada ikan-ikan di tasik UTM yang selak kelaparan. tak cukup ikan, kami rembat plak rumput-rumput tepi pagar rusa untuk dijadikan habuan kepada rusa tu pulak. kehkehkeh......



:: saya dan si dia ::





:: kerja amal sedang berlangsung ::


:: cari port mesti baik punyer ::




:: dedek yang memang anti aku sekrang nih ::




:: roti di tangan yang sudah kehabisan , dedek tarik nafas lega ::





::menuju ke jalan yang terang ::
daddy & rizmi





:: rusa nih pandang ketat ::




:: aku kasi rumput semulut untuk rusa yang ketat nih ::



p/s : malas nyer nak masuk skola...

6 comments:

afzan said...

pening mata terang sangat

N A N a t O said...

yeker...kena blaja ngn mu ag nih...

zaradgreat said...

uish
macam pergi date ngan dedek je
hehehee

TiKa LEh said...

si dia tu dedek ke SLR??hahahah..

adek dah besar said...

pergh....kualiti slr menaik canak!

Skyha Flianiadz ♀ said...

weh..ad award utk kamu..guguu..

pandai a ko edit pic..nati ak bg pic ko tolong edit boleh..kekekeke