Saturday, September 25, 2010

RAYA SUNGGUH MEREKA

masuk ari nih dah lebih kurang dua minggu kita raya kan....on the way mencari sesuap nasi tadi banyak plak open house diadakan..tapi memang tak in sangat dengan aku bila nengok orang wat open house tak ajak aku nih..haahhahha....



raya nih gambar pun kurang diambil memandangkan fotografer kami beraya di perantauan dahulu (rumah mertua)...tapi, bila semua da balik rumah, dan-dan kami arranged time nak amik gambar raya, blackout plak satu kampung. haishh.....da sesi ambil gambar dengan SeLuaR di batal kan.




dan nih je gambar yang sempat diambil on the way kami p jejalan raya:



dedek. kakak. kuding
anak sedara umi na.cute~~


:: main kejar-kejar ::
kami usha dari jauh


:: aksi peace yang tak berapa nak jadi ::






:: nanato . ika ivy . k.ngah. ::





:: nanato dan panas punggung ::
umi na & acu duk kat depan, biar kakak, dedek n kding main dalam semak.ok tak?





p/s : amik gambar dari afzan rizQ...sebab memang tgh malas nak edit gambar nih..hehehhe...SELAMAT HARI RAYA SEMUA....

4 comments:

f a r a e said...

wei comel gila weh anak buah ko smua. suma stok mata bulat. ish2 sara nak gigit je haha

N A N a t O said...

heheheh...comel kan mereka...mata mmg bulat giler la..

afzan said...

mata bulat sebab pakai google.. hahaha

N A N a t O said...

bila ang pki google ngah?kehlehleh...