Thursday, November 11, 2010

LEAVE APPLICATION FORM


Nanato Frahana
Chemical Engineering Pilot Plant
Universiti Teknologi Malaysia
81310 UTM Skudai, Johor Darul Ta'zim 

Nor Farahiyah Binti Aman Nor
Research Officer,
Chemical Engineering Pilot Plant
Universiti Teknologi Malaysia
81310 UTM Skudai, Johor Darul Ta'zim 

Madam,

APPLICATION FOR LEAVE DURING RAYA HAJI CELEBRATION

Refer to above.

II, Nanato Farhana, as a trainee of Chemical Engineering Pilot Plan (CEPP) under your supervision wish to apply for a leave during Raya Haji celebration.

2.      I wish to take a leave for 4 days on the dates of November 15th ,16th ,18th and 19th . The reason I take this leave is due to raya haji will be held on that week and is my pleasure to celebrate it with my family in Pahang.

3.      I will be glad if you could consider my application.

Thank you.



Your sincerely,

Nanato Farhana


 choii~~(baru blaja dis vocab malam semalam from nadia che aziz, sangat excited nak guna kan-nyer)....tak sabar i nak balik raya haji. giler lama tak balik. semangta wat leave form..(hahha..xde la semangat sangat pun, esok da jumaat, today baru nak wat, sabtu da nak balik melarikan diri ke Kuala Lipis)




reason nak balik nak amik cuti memang tak boleh bla la kan. macam la ko sorang je ada family yang nak beraya. hihihih...lempang laju-laju kang..baru trainee, cuti tak nak sampai seminggu plak kan saya amik. 




kalau tunggang-langgang ayat aku, korang sila abaikan, saya memang kurang dalam bab-bab mengayat dalam bahasa orang lain nih...oh, saya maksud kan bahasa inggeris. kalau ada guru-guru yang mahu bantu saya..saya sila-sila kan diri kamu.



p/s : waa..bab cuti laju je kamu, bab keje..mengulat je tiap-tiap hari. pantang nampak bus lalu kat depan CEPP terus ko lari tanpa pesan pulang ke kamar. waa..kamar tue..ayat nak indah saja. tak sabar nak gi swimming with dedek..erk..dedek chicken pox, boleh swimming jugak tak..nanti tak pasal-pasal tersebar virus cacar air tu dalam air kolam .naya semua..habis satu hotel kat mersing kena penangan dedek.

5 comments:

zaradgreat said...

hhehe.gaga. kalo aku jadik bos ko aku bagi on lleave bukan kata seminggu. sebulan. hhehehe

afzan said...

macam ni punya application aku REJECT!

N A N a t O said...

gaga: waa..nih aku suka ko jd bos aku nih..apa kata ko bg aku cuti setaun dngan gaji..kehkehekh...

N A N a t O said...

ngah :hahah...reject ke tak..janji saya boleh cuti~~

oltromen said...

eh ada jumpa encik engineer tak??haha.kim salam satu! kah3