Monday, November 1, 2010

memilih atau perlu dipilih

:;rindu kat kamu semua:;
grad da lama tapi still takde pape lagi berlaku kat aku



adush..jemmm otak dua tiga hari nih memikirkan hari-hari yang bakal mendatang. sambil membuat kerja amal untuk IMREC dan CEPP ini tanpa elaun yang di beri, aku tengah selak mencari bos-bos yang sangat suka untuk memberi peluang pekerjaan kepada ku. peluang tu sudah pasti dapat mengembirakan hati mak dan abah ku, namun, satu bos pun tak mau amik aku kerja setakat ini..adeyh.....kalau dapat keje kat CEPP nih, 2-3 bulan, rumah dah free da, tak gitu encik afzan...hahahahah...jemm lagi otak afzan dan keluarga bila dengar aku nak tinggal dengan dia orang. adoiyai, doakanlah aku dapat kerja terus....






p/s : nana. zaman sekarang jangan memilih sangat...golonga mereka sudah kurang...YA ALLAH KAU TUNJUKKAN LAH AKU JALAN YANG BENAR.

6 comments:

Skyha Flianiadz ♀ said...

ko x nek ke..ngah nek ke..aku tetap kwn ngn ko..tp bile ko dah ad kat ats..ak kwn ko jugak.. <3

afzan said...

soalan cepu emas:
antara lima orang golongan berjubah ungu ini, siapakah yang telah bekerja tetap? tidak secara sambil-sambilan. aahh payah soalan ni, soalan clever edisi malaysia tak susah macam ini

comel said...

sabar je la
memang persaingan banyak nana
aku pon dok cuak ni
dap ke dak kerja

N A N a t O said...

peanut: i love u la peanuto..

N A N a t O said...

ngah : hahah..soalan clever m'sia lagi mudah dari yang nih tau...sape ek da keje..si tudung pink bernama ezd da keje betul2...

N A N a t O said...

buar : bek ko cari keje dari skang..jngn jdi macam akau..da kuar baru nak cari...