Thursday, May 26, 2011

LANUN

Hahahha...semalam buat kerja tak senonoh. Amik cuti sehari then gi kl dan pergi nengok buah hati aku, En. Johny Depp. Serius terhibur habis aku. Dia memang terbaik lah. Pirates sangat best. But I wonder apa terjadi dengan Philips and Syerena akhirnya?


Korang tau tak?


4 comments:

TiKa LEh said...

hahah..memg keje gler..jauh gler ko tgk pirates..

MrS. aNaStasiA said...

huhu...mmg terbaek r cik abg lanun i....aku rase philip g dok ngan serena kot kat dlm laut...

N A N a t O said...

tikah : hahaha..pergi sehari pun aku da rs heaven gile tikah..tp berbaloi aku habaq kat hang....

N A N a t O said...

ejay : tu la..aku rs dia brubah jd mermaid gak lah.