Sunday, October 24, 2010

quote untuk si dia

sambil menelan air feveret aku, teh 'O' ais limau untuk membasahi tekak ku yang kering, aku terdengar satu statememnt mantap kuar dari mulut seseorang :




"time kita nak naik, memang kita akan hilang kawan, bila kita dah naik, dah ada pangkat nanti kawan yang akan cari kita"




pergh, giler padu statement nih. masih terngiang-ngiang lagi dalam otak kanan aku nih memikirkan ke-logik-kan statement tersebut. orang zaman sekarang macam-macam kan, belum pape lagi da kuar kan ayat tersebut. mungkin da terniat dihati kot untuk melakukan sebegitu rupa. isk-isk-isk.


p/s : AWAS!! renung-renungkanlah dan selamat beramal.

15 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

itulah resam donia..
bila dh kat atas,ramai yg ngaku kwn n sedara..huhuh..




New Entry Anak2 DJ "ape benda ni nak oii?"

TiKa LEh said...

aku xde kwn skrg ni...wawawawawa

N A N a t O said...

cik shinju : tu la ..mmg betul ayat tue...

tikah leh : knp kah kamu kata kamu xde kwn nih?isk2...aku bukan kawan kamu ke?

afzan said...

tika: itu maksudnya aok baru nak naikla tu.. haha!

nana: aku dah naik, tapi kawan dengan rizmi je. ape cerita?

N A N a t O said...

hahha...ngah tu silap awk la kot...ke awk x hbis naik lg...sosial kurang berkmbng hari2 lyn dedek je...

TiKa LEh said...

haaha..nana,means, aku xnek2 lg ni..hhaha...

zaradgreat said...

gaga.aku tengok gamba tuh dengan statement tuh memang ngeri lah. ohohooho.

N A N a t O said...

gaga : ngeri ek....dengar bdk tu ckp mcm tu lg ngeri gaga...takut dia jatuh kan kwn2 je sbb nak naik...

tikah leh : xpe2...ko jd lctrr nnt rmi kwn2 ko..nak2 aku kan...hahahhaha

Shukri Mohd Ali said...

uh...lalalala~

pN.rOs said...

oh itu mmg adat donia ni.... ader saper2 nak kawan ngan I? I baru jer nak membina langkah hehehe

izyansyazwani said...

sokong ayat tersebut..ye, mmg padu..dan itu ape yg cik izyan alami skrg..uhh, sedih pulak igt kisah lalu :(

AcongEduardo said...

..ak mcm knl sgt2 je ayt ni..
hahahahahaaha..

N A N a t O said...

shukri : uh..sentap ke?

N A N a t O said...

pn. ros: tu la..realiti, mmg rmi yg cm nih kan...

cik izyan :sedih kan cik izyan bila ada org yg ambil kesmpatan cam nih..tak baik la...

N A N a t O said...

acong : shhh..diam cong...u olls by malu i je jiee~~