Thursday, December 30, 2010

GONGGONG GARUDA

::si gonggong garuda ::


malam semalam seawal malam mejelma, kami da bergerak ke port lepak kami, AGUS untuk tengok  GONGGONG GARUDA .pergh....seat baik punyer memang da habis kami, berdiri dari jauh sambil landing atas kereta tepi-tepi sambil wat keje amal mencuci habuk di kereta sebab semangat itu ada. punyer la semangat.



hebat memang hebat. khairul fahmi memang hebat. kalau aku yang jadi gol keeper..da bersepah da gol indon sumbat. tapi disebabkan khairul fahmi tu hebat sepakan penalti pun dia boleh hentikan. da lah dia hensem, muka ala-ala jepun wooo....


minit ke-54,  safee salee sumbat satu gol...top scorer tu..gamat satu taman u dengar orang melalak...tu tak dengar mat-mat indon melalak menangis lagi. kehkehkeh





p/s: Malaysia memang hebat. hopefully boley tahan lama.esok cuti peristiwa...yipee!
erk..macam aku keje plak...da 2 minggu duk cuti memanjang.

8 comments:

afzan said...

ralat: cuti hari jumaat bukan esok! tolong ya.
*hanya boleh giguna pakai selepas melihat ofset post ini dihantar.

adek dah besar said...

ralat: ralat sungguh cuti cuti tak dpat ronda dengan wira. keh keh keh

zaradgreat said...

khairul fahmi dah berpunya gaga. hahahahhaa. apa pun... aummmmmmmmmmmmmmmmmmmm!! harimau malaya!

N A N a t O said...

abengah : ralat yg hanya berlaku rang adalah ofsetpost ini....

N A N a t O said...

adik : aku lagi la larat...aku x dpt keta mcm kau...

N A N a t O said...

tu la pasal..awek dia hot tue....rrrrr.....

TiKa LEh said...

hhaha..jgn jeles nana ngan awek dia..hahah..lain kali cri pakwe yg blum glamor..tp kena pastikan dia akan glamor stu hr nt..hahha

N A N a t O said...

jeles seyh..adush..bila nk ada pkwe nih.....