Saturday, April 17, 2010

paparazzi yang binggung




hehhehehhe....
semalam tak pasal-pasal aku jadi paparazi sukarela untuk hiburkan hati yang lara dan menjadi agak binggung dengan membuat pemburuan faizal tahir bersama-sama cik mizan. kesemuanya dilakukan secara tak sengaja dan tanpa dirancang. kami terus membuat keputusan drastik untuk membuat pemburuan apabila mengetahui bahawa si dia one in million ini mau datang ke UKM untuk membuat show untuk AMgames yang dianjurkan oleh orang-orang yang berunta AMbank. dapat tau faizal tahir nak datang pun dari status buku bermuka-muka je pada pukul 915, then trus decided nak pergi dengan segera tanpa melengahkan masa pada pukul 930. korang saksikan keberjayaan pemburuan kami.



faizal tahir mau masuk dia punya kereta da




faizal tahir da dalam kereta da




kereta faizal tahir da pergi da



pergambaran bersama faizal tahir tidal berjaya, sebab dia rushing mau balik dan kesibukan usher-usher yang kawal faizal tahir. isk..rugi-rugi. dia rushing sebab esok pagi-pagi subuh syafie mau pergi itu Village mall dekat sungai petani. tapi kami dapat bergambar dengan syawal. syawal pun syawal la.



cik mizan : syawal : nanato




nanato : syawal
kesian syawal kena tunduk skit untuk bergambar dengan aku yang agak renek nih



p/s : disebabkan pemburuan, habis target study aku malam semalam. haish...hancur exam aku, banyak lagi tak study nih.

thanks Ambank sebab kami yang tak diundang boleh masuk tengok itu show.

19 comments:

TiKa LEh said...

hahahahah..syawal pun syawal lah..hehhehe...
pemburuan berjaya x ni???

N A N a t O said...

pemburuan boleh dikira berjaya...sbb still bley ngk dia dekat2...just tak dpt tangkap gambar je....X(

Fakhrur Razi said...

ahahaha best2 skali skala jdik paparazi xD
ak lak yg terasa =.="

N A N a t O said...

ahahah..mmg best sekali sekala...tp frus la...
aisp...knp terasa fakhrur??

saya_arief said...

smart gak keter die ea..kaler putih lak tuh.

N A N a t O said...

hehehe...Civic tu...s\no flat dia pon best...

kakachan said...

ape no plat die nana.
x clear la. ....919
pergh. mamarazi berjaye ler.. haha

zaradgreat said...

perghhh...gaga!! lambai tak dekat FT?

N A N a t O said...

aku saja blur kannya kaka....
gaga: lambai da n dia bls semula lambai, tersalam pun da...aiyakk!!

hans said...

faizal tahir ker
ingat kan saper tadi

N A N a t O said...

ye...itu dia..perhatiakn dngn baik ye...

zulkbo said...

salam..
wah bakat baru nie

N A N a t O said...

hehehe...ada gaya2 paparazzi kan...

SiLv3R said...

Hoh, semangat Nana ngan Mizan.. hohoho

N A N a t O said...

hahah...mmg smngt samapi tinggal kan notes v...da hbis study ke??

~0~ said...

wah..seronoknya...

N A N a t O said...

seronok kan..ngeE~~

miSz MiZan caXy2bl00s said...

kerje gile malam tu..haha

N A N a t O said...

memang gile2 la....