Tuesday, April 20, 2010

dilema seorang wanita

mereka si PRODIGY
time berbuka puasa


hehehheh...
wanita ke aku? haishh...lebih kepada seorang gadis lagi ni sebenarnya. aku mengalami simptom-simptom bahawa ku sedang dalam dilema untuk pergi ke tidak gathering sekolah kami yang akan diadakan bulan may ni, di bukit tinggi dan esok adalah hari last untuk kami semua warga PRODIGY inform samada jadi ke tidak. kesian kat organizer cik meera, sebab target untuk mereka yang pergi belum tercapai. tapi seriously, aktiviti memang superb, fees pun ok sangat. ramai yang tak dapat pergi ini gathering semua disebabkan mereka-mereka mempunyai urusan-urusan yang tak dapat nak dielakkan seperti still tak balik malaysia, cuti da habis time tu, kena pergi praktikal. dan aku, masih tak dapat nak bagi kata putus lagi sebab sangat la tak pasti apa yang terjadi time tue, dan akau rasa macam agak busy. macam busy la kan, tapi tak kompem lagi.



TAPI SERIOUS TALKING
I MEMANG NAK ATTEND ITU GATH
nak jupe kamu semua lagi dan lagi



mereka si PRODIGY lagi
gathering di PD





p/s: sian kat ezd kena tinggal sesorang kat kolej. esok i balik ye, tapi mesti u da takde da.
pasal gath nih, nanti aku fikirkan..kumpul geng dulu..hehehhe...

golongan berjubah unggu, mesti kita pun macam ini nannti, pening bila mau wat gath. mak aiii~~

9 comments:

sI tEDI said...

aku mmg tak pernah join perjumpaan kawan2 :)

kakachan said...

hoho.. perah otakk nana...

TiKa LEh said...

cikgu, ada mse ke???heheh

N A N a t O said...

si tEDi : better try g skali skal..best gak kkdng tue...

kaka: perahan otak da setle...geng aku suma tak jadi g..isk....

tika leh : tu la pasal....ngn home tuition yang nak kena wat lagi...mn ada masa...hahahhahaha...

zulkbo said...

salam..
ramainya pompuan
anak2 belaka lagi ni

N A N a t O said...

salam..hehhe...perempuan je yg rajin join...bdk2 laki slalu sembunyi2...hehhehe...

Eyriqazz said...

wah,meriahnya..rindu zaman blajar

zaradgreat said...

gaga!!!!
lupa mau cakap ..
budak skola aku pun mau buat kt bukit tinggi!!
insyaAllah bulan 6 nih.
waaaaaaaaaaaaa

(pening dengan viva jumaat nih)

JeR@Ns said...

wawa...
nanan..
ak pn nk g gak...
tp tah la...
cam bz je tym 2...