Wednesday, April 14, 2010

terbaru

untuk terapi minda aku ari ni elak masalah laptop aku




hello...
how are you...
otak yang semakin mengecut untuk mencari idea-idea bernas untuk menulis disini menyebabkan saya akan menulis ayat di bawah:




SAYA SUDAH UPDATE BLOG!!!!





hahaha...siyes takde idea langsung nak mengarut apa walaupun golongan berjubah unggu semakin kencang mengupdated blog mereka. semalam lepas makan di tempat tomyam feveret pada zaman dulu kala dengan golongan berjubah unggu aku terus menuju ke bilik tv blok sebelah dengan harapan pukul 10.30 malam dapat la aku nengok mereka si suri rumah yang desperate.



alih-alih, bebudak nih dengan remote di tangan lepas cerita ghost wishpered mengalih channel tengok itu cerita ASMARADANA. haish...mau merchok aku kat situ..da la aku mai jauh-jauh, siap datang awal lagi, dengan mata mengantuk nyer sanggup datang bilik tv just semata-mata nak nengok itu cerita TERKUBUR DISITU.



dengan rasa hati yang hampa, terus mengetuk bilik si ezd, boley jugak la aku mengadu nasib kat situ. hahahhahahhah.......nak bukak laptop, aku jadi malas sebab laptop aku da mengalami simptom kerosakkan screen semula. ponggek la ini compaQ, padahal aku baru je anta betul kan ritu, tak sampai dua bulan warranty aku habis, dan-dan tu je dia nak rosak lagi sekali kan. arghhhh....mau pecah poket aku untuk betulkannya sendiri. haiyak la. apa mau buat ek.






p/s : jangan beli compaQ lagi ye.the new version compaQ nyer memang binggung. 90% of it ada screen problem. korang ada idea tak nak wat apa dengan ini laptop???


nanato si hantu tv.
kehilangan 'IA' menyebabkan saya perlu main rebut-rebut tv 3 minggu ini.



13 comments:

TiKa LEh said...

cube hentak nana..msti ok balik...lalallala...
selamat mengupdated blog kembali...

N A N a t O said...

sengal lu tika...itu menghancurkan bukan memulihkan..if it getting worse baru aku try cara ko tu tikah..hahahah...
aku nak ikut idea ko smlm...capai misi bebs...

kakachan said...

uik, patot smlm ang tadak.
baru mau joing pas update blog.
ni pakai laptop ang ke ezd nana?

rizal jabai said...

wahhh tajul yg tekojol..ehehek

syabasss krn berjaye mengupdate blog..heee

sI tEDI said...

he he he he...

zama aku pakai compaq sudah berlalu.
sekarang layan acer jek

Shukri Mohd Ali said...

ya...memang skrang musim compaq rosak utk satu kajai ye...ramai dak2 kajai sdang mengalami gegaran skrin melampau. roommate sy pun tak ketinggalan merasainya. klimaksnya nnti laptop tu akan 'padam'. skrin tak kluar ape pun. sila hntar ke kedai dgn segera =)

saya layan acer. lalalala~

zaradgreat said...

GAGA
ko sorokkan remote tv tuh
hahahahahahha

laptp aku pun tgh problem nih
adoi aiiii
bengang betui
mintak2 lah dia dapat bertahan sampai viva nih

N A N a t O said...

kaka : oo..ang turun ngk ke pas tu??pki laptop aku ag...dia x teruk sangat...

rizal : thnx ye...desakan mereka wat saya terdesak nk update...

N A N a t O said...

si Tedi : kaya nyer boleh pakai dua2...compaQ mn pergi skarng??

shukri : aiya, waranty habis, mls mau anta kedai...depa org kata mhl if nak baiki....ada sesape yg boleh bg murah tak??

gaga:tu la, nk tggu habis viva nih je gaga, tp pas nih xde laptop la...aiya...baru pki jap je...

Shukri Mohd Ali said...

sedang mencari info tentang itu =)

N A N a t O said...

okesh...aku menunggu dengan sabar...

zaradgreat said...

gaga
award di blog ku untukmu

N A N a t O said...

baik gaga..aku ku buat bila free nanti ye...