Friday, May 14, 2010

episod terakhir




golongan berjubah unggu yang sentiasa komited



kalau semalam episod terakhir ADAMAYA...hari ini episod terakhir kisah aku selama tiga tahun di UKM. pergh.....sadis bunyi nyer tue. tapi jap, macam mana ending adamaya semalam ek? tak sempat nak nengok lo. kalau rajin tulis kat komen aku. hehehehe...




ok, back to the point. memang sedih bila nak tinggalkan kenangan yang aku bina bersama-sama golongan berjubah unggu selama tiga tahun aku kat sinih. dengan isu kena ragut masa 1st year, hilang laptop 2nd year. isk, bala-bala. time 3rd year semuanya indah-indah belaka melainkan membuat thesis yang boleh bikin hati aku hancur bila fikir balik. ok, abaikan, let bygone be bygone. nasib baik tak de isu mandi bunga. hahahaha..hantu punya ika ivy suro aku mandi bunga sebab macam-macam da jadi kat aku.



semalam time aku cerita pasal korang semua kat ika ivy, baru aku perasan ini mungkin boleh terjadi hari terahkir kita semua boleh berjumpa melainkan time konvo nanti dengan jubah unggu korang tak berapa nak busy. peringatan aku bagi kat korang, SILA DATANG SEMINGGU AWAL ek. supaya kita boleh hang out lagi. dan terima kasih aku ucapkan kat golongan berjubah unggu sebab sudi jadi kawan aku yang baik, baik sungguh, baik giler dan segala baik-baik lagi.



selamat tinggal buat masa ini




tikah leh - sila tambah penduduk malaysia ini dengan cepat.
kaka-kim salam sama anak buah baru. apa nama ek?
ezd- bukak bisnes menjahit tak?
faraE- majulah bisness tudung kamu dengan jayanyer.
gaga- jangan time konvo datang bawak van ye gaga. tak sanggup aku nak nengok. hehehe.
mizan- da sampai rumah da ek?
idah - update citer baru jangan lupa bagi tau aku ek.
golongan berjubah unggu yang lain, terima kasih jadi kawan terbaik saya.




hehehe...korang semua mesti tengah bersuka -ria kat rumah kan. dan aku masih kat UKM, siap datang fak wat kali terakhir lagi. hehehe, thesis tak hantar lagi babe, tengah tunggu dr. Kesayangan nih.




p/s : minggu depan da start tanggung jawab kepada diri sendiri. isk, tak sempat nak tidur lama-lama.

5 comments:

zaradgreat said...

aku pun gaga
huk3
jangan risau gaga
aku tak bawak van nanti
jangan bawak alphard nanti gaga time convo
huhuhuhu

e.z.d.i.a.n.a said...

hahaha... insyaallah aku bukak.... hahaha....

kakachan said...

hola.. ade beby baru.
namenye mohd arian musyrif.
pergh.
alphard? sape nak bawak? suh zara dok kat bonet.
gagaga

TiKa LEh said...

tambah bilangan pendudk malaysia??hahha//insyallah..tp kena halal dulu...hoohoh...ko ngan zara memg sesuai bwk van...tak kirelah alphard ke x...yg pntg besar ketenye sesuai ngan penumpangnye...hhahhaah

f a r a e said...

haha. nanti kalau jenama farae keluar sila beli. keke