Friday, May 7, 2010

minyak isirung sawit

hari ini adalah hari yang penuh dengan titik peluh. berpeluh kerana akhirnya tanggungan tidak terjawab aku sudah dijawab pagi tadi. dengan kencang darah aku mengalir untuk membentangkan hasil kajian aku yang menggunakan minyak isirung sawit sebagai bahan utama dalam kajian. terima kasih PKO. hahahaha.



malam semalam, terkocoh-kocoh nak sedia kan ayat untuk bentang, pagi-pagi da bangun, then tak boleh melanjutkan tido da, terdetik hati nak pergi awal ke fak, pergi kol 11 a.m, present 12 p.m. siap-siap mandi cik gaga membuat true calling kat aku pada pukul 10.55 a.m:


gaga : nana, norma kata dia orang suruh ko datang sekrang, turn ko jap ag je.

nanato : ooo..yeke. (dengan nerves dan tak dapat berpikir apa-apa dah)



nak pakai brooch pun aku da ilang semangat, sambil cakap :


nanato : owhhh...why i'm shaking.


kakachan : nana, lepak2, aku tak nak tanya sekarang, nanti aku tanya pape updates dari ko. ko jangan nervous sangat.





encik fabregas yang selalu angkut aku


tudung aku pakai da serabut. pakai mana yang sempat je. gile tak gile, mind set aku da set kol 12 aku present.. then, tup-tup 1 jam awal kena present. da la kol 10.55 diaorang bagi tau, lagi 5 minit je untuk bersiap. bawak encik fabregas aku macam orang takde darah da rasanya. sampai-sampai, terus masuk bilik dan present. shaking giler. mengah pun tak habis lagi. sib baik semua nyer ok.


dr.Kesayangan : nana, kenap pucat sangat nih.

nanato : it's my 1st day cuti. sambil cium-cium, dr.Kesayangan jangan lupa bagi saya A ek.

dr.Kesayangan : hehehehe...




keluar je bilik jupe golongan berjubah unggu yang selalu jadi penyokong hebat aku. thanks korang, korang memang baik sangat. lepak-lepak sambil meluahkan perasaan yang terpendam. kluar dr.Pemeriksa dan dengan nada baik :


nanato : macam mana saya td dr.?

dr.Pemeriksa : kamu kena hilangkan nervous kamu tu ye.




ooo..itu memang sifat aku semasa present, suara of cos bertukar jadi ala-ala suara nobita+doraemon. eww~~buruk la sungguh suara itu kan. sekarang aku hanya mampu bertawakal dan berdoa semoga dr.Pemeriksa bagi markah yang baik dan banyak untuk aku. korang doakan sekali ek.



p/s : minta-minta dapat A for dis subjek.
segala tanggungan aku da terjawab.waa~~



7 comments:

TiKa LEh said...

waa, sekian lama baru membuat post baru...
kamu jgn neves ngan saya ek...sy ok je..hohoho..
insyallah leh dpt a..

N A N a t O said...

amin..doa korang semua mmg diperlukan...
'pembuat blog bertapa la tikah...

zulkbo said...

salam..
emang panik kalau begitu
nak buat goner..nasiblah
dah tugas..he he..tawakal!

zaradgreat said...

congrats gaga
dah habis!
sory bawak call yg kurang baik di hari viva..

adek dah besar said...

hahahaha... u memang... suara mcam nak kene ujian PAFA.. lari terus tune..
nway... dis entry nmemnag best!

N A N a t O said...

zulkbo : tu la panik sangat...sib bek suma da lepas da..

gaga: xpe gaga, nasib bek ko kol aku, klu tak, x tau apa jadi...

N A N a t O said...

adek: thnx babes...daokan ek...