Monday, January 25, 2010

BeRtaPis-taPis



uish....
baru pulang dari makan bersama kakachan dan ecanez...makan di kRis Mas...
ahaa...
tengok berita tadi malam...sangat menakutkan untuk berblog dan bermain buku bermuka-muka lagi selepas kejadian orang-orang yang ditangkap...urghh.....so, papehal after dis, kena agak bertapis if nak tulis pape...

DONE
itu saja untuk hari ini...untuk ecanez...HAPPY BiRtHdAY ye...kamu sudah tuA...sila kawin cepat-cepat ye...

5 comments:

TiKa LEh said...

pic ko ke nana???scary nye....hahhahaha...

zaradgreat said...

hooho
hepi besday ecah!
hohoho
kena berpada2 nak menulis.
scary jugak.

t.a.y.n.s.a.b.r.i said...

haa,memang pon. kalau kat blog tu, xyah la nk mention sgt. haha.

N A N a t O said...

mmG scary...xperLu nak mention lebey...simpan dalam-dalam sudah...

comel said...

susah nak luahkan kata2
silap2 kata aku benci:PM najib:ni boleh buat blog ko ditutup
:P=
heheheh