Friday, January 22, 2010

PULaNG-lalAlA~~


haisH...
BaRu sElesai KeRja sepARuh harI Ku...aGak keletIhan juGa...walaUPun hanYA melalUkan kewaJIpan terhAdap diri sendirI just now (wat IV je pUn)...hahahha...iF tak siaP lab By tHe tIme...hanGus aku keNa fiRe denGan dR.K....adush....tHus, kenA la MenggUnakan masa Yang ada uNtuk menYelesaikan TanggUngaN yang tak terjawab aku tu lagi...

Hari nI aKu menGAnalisa hasiL aku kat LAb OleO....cUak-cuak alaM aku wat kat siTu eVen da mintaK kebeNaraN encik.Y...encIk.Y suNGguH striCt denGan pendatang-pendatNg luar yang mahU tUmpang kat laB dia....haisH.....kecIk atI saYa....nasIb baIk aDa aNak-aNak dr.J yaNG selaLU bagi komiTmen baik pUnyer uNtUk wat lab mereKa....ada gak la genG yang teman aku tadi....ciK gaga n keat Swan.....

perasaAn hatI akU masa TuE, saNgat jelEs dengan merEka-mereKa yang masih belUm sedaR dari leNA atau mUngKin pi carI bArAng kat warTa UnTuk MasaK (kakachan) daN mUnGkIn juga KelUar berpacAraN dengaN adIk nYa di LEMbAH TENGGAH (tIka leh)...




seKarang suDah tiBa di sancTauarY aku...maHu paCkIng baranG unTuk pUlang...pffttt...masa Yang baik unTuk pulang...sebab da bermIngGu baJU-bajUan aku tidak meRasa aiR daN keharUman mereKa....seBakUi gak akU bawak nIh...taPi x muAt lagi....mamPus aku Kena marah nGan iKa ivY seBab sukA bawak baliK baranG cam Nak pIndaH....janGAn marah ek ciK Ika...kerETa kamU kan kereTa kebAl..tak luak pUn Kan...hehehhe....

afTa jaM 1400 baru puLang kOt kamI nIH...peRjalaNan mUnGkIn amIk masa samPai 2 seTengaH JAM...mISI dalam kerEta sEkanG nIh...
TIDUR yang ENAK
~~~~

6 comments:

N A N a t O said...

okeY..okeY..mata saya angat NgantUk..tapi iTu kerEta belum-belum tiba...daN-dan kanG aku tdo kat sinih dulu nih kang...X(

zaradgreat said...

gaga!
jangan tido!
nanti keta kebal tinggalkan!!!
hohohoo

jangan segan2 naaaa nak datang lab
hhoho
kami kan ada......

nurzahidah said...

nana! nk itot balik..!! ehehehe

TiKa LEh said...

selamat pulang...sile kak ika marah...aku suke...hehhehe

kakachan said...

mekasyeh nana, bwk balik buah byk.. =}
hoho.. kami xkan membiarkan semut bleluasa d bilik mu. hoho.

N A N a t O said...

welkem..heheh...sila tolong saya sembur deNgan Ridsect yer....heheheh...