Monday, October 11, 2010

10.10.10


:: Iman Nur Qadisha::
kakak bab bergambar no. 1


text to long :
long a part of me. wish kakak happy birthday ye.


text from long :
kakak senyum je na, sambil makan kaki ayam. hahahaa...


::actor paling true kat umah kami::



:HAPPY BIRTHDAY KAKAK DISHA::



waaa...kakak da umur 4 tahun. next year she will going to school. mesti dia da jadi macam budak skola yang da tak boley gurau-guran dan main gigit atau main cubit-cubit kat punggoQ macam doktor tengah inject da. haishh...kamu da suka bergurau. every time nampak secret recipe mesti kamu ajak berhenti untuk beli kek birhtday untuk kamu, adik kuding, adik pael..kan-kan. kamu memang comel dan paling lawak la.nanti mina banja ek.


:



p/s : umi na sayang kamu. takpe-takpe mi na dan acu akan influenced kamu jadi macam kami. hahahha....

3 comments:

TiKa LEh said...

bezday die memg 10/10 ke??best tu..hepi besday kakak disha..ayt last xleh blah..rosak anak sedara ko nt..heheh

afzan said...

hepi besday kakok! hamboih.. siap buat entry lagi. terkedu pael camni!cis!

N A N a t O said...

tikah leh : a'a...10.10...best kan...
hahha...rosak tp baik mcmc aku xpe ag..hehehheh....


ngah: birthday dedek t kome wat entry for dia gak ek...