Monday, October 18, 2010

saya sudah jatuh chenta

ohh...saya sudah jatuh chenta...jatuh chenta dengan lagu nih...sangat-sangat jatuh chenta...adush...tiap-tiap masa pun mesti mau dengar lagu nih juga. pantang leka. nanti balik umah nak practice lagu nih with gitar juga la. aiceh....cakap macam hebat, pegang guitar kapok si biru tua tu pun jari aku tak sampai nak wat kord dia. adush~~

video
::YUNAlis-BULAN DITUTUP AWAN::




p/ s : if there is someone plays this song for me by akustik kan cute kan.....sukanyer..

8 comments:

TiKa LEh said...

wah, sangat cool lagu die..hehhe

afzan said...

habis hebatla ni? ceh!

N A N a t O said...

cool kan tikah leh...tp algu nih lagu lm snar nyer...yuna just akustikkan dia...tp sngt best bila dgr blik...

N A N a t O said...

ngah: habis hebat la nih...tu yg mau main guitar nih...nnt mau upload video sendiri plak..kehkehekh..

Kyuubi said...

haha smart la lagu ni :)

N A N a t O said...

kyubi...smartkan..waa...n lagi rs nak play gitar nih kan2...

afzan said...

kalau keh mainkan lagu ni amacam? tangkap leleh tak?

N A N a t O said...

ang rs ada org nak ngk bapak bdk men guitar tak?hahah...ble la kot tangkap dedek meleleh ngk ang main guitar...