Sunday, October 17, 2010

BURIED dalam COFFIN???

::citer yang paling tak best pernah aku nengok::



saper rasa mau tengok citer nih...aku nasihatkan better kamu lupa kan je hasrat tue...simpan duit sepuluh hinggit kamu tue untuk beli benda-benda berfaedah yang lain.tengok trailer dia kemain best lagi, macam seram giler...tapi memang citer nih tak in sunnguh dengan citerasa aku dan 27 IMRECmate aku yang lain. pergh....senang-senag je dia kaut duit kami malam tue. memang blanja betul la kan....hahahha...citer nih dari awal until akhir memang duk dalam coffin la. pelakon sorang plus Blackberry sebijik, lihgter, ular sekor tapi 3 minit je scene dia dan tak mencabar langsung, lagi satu pen sebatang. 


hahha....most of clasmate aku da selak membebel pasal citer nih...siap k.dila tidur lagi dari stat sampai habis. empat lima orang gak la yang tidur dalam tue. hahhahha...nasib-nasib, malam tu memang tak memberi peluang untuk kami berhibur. nak main bowling, ada tournament plak...pergi nengok wayang tup-tup jadi plak macam tue. pape pun memang enjoy kuar dengan mereak semua malam tue.....



p/s : saper rasa dia berani nak nengok citer nih..p la try test nengok. 'x best giler....'

7 comments:

Shukri Mohd Ali said...

kalu sy...gerenti tidor masa blom start lagi. hahaha =D

zaradgreat said...

kalau tak best rasa nak baling je kerusi wayang tuh. hahahahaha

afzan said...

27 x 10 = RM270 wah banyak tu. lepas jersey original!

N A N a t O said...

shukri : tu la pasal..mostly memang tido la dalam tu...busan giler...siap ble wat prot berborak lg dalam wayang..adey~~~

N A N a t O said...

gaga : adoiyai..sib bek baru pas solat isyak, tu tak baling kusi te..hehheh....

N A N a t O said...

afzan : 270, memang blanja orang betul mlm tu kami nih...klu banja jersi liverpool awak ag bagus kan...

rubi @ cawan2 said...

nanato, keluar jek dari wayang tu. buat muika memberontak. pi mintak duit kat kaunter balik. mwahahha