Sunday, October 10, 2010

YGRACT

salam..10.10.10?ada apa hari ini untuk aku, tarikh gam-gam memang cukup baik, kalau saper yang langsung kan hari yang indah today memang cara. tapi today sebenarnya ada niat nak pi gunung pulai, pi wat jungle treking. waa...syok nyer bunyi tue, tapi tak kesampian sebab masalah-masalah tertentu. tapi my kroni-kroni from INGENIOUS still pergi juga. waa..sedey tak dapat join.


tapi apa plak INGENIOUS tu kan....okesh...within this 3 weeks after raya aku ada join satu program YGRACT training program under UTM dan IRDA. this pogramme is awesome because its create graduates with emplyability skills  and provide us with the exposure required for employement. this programme consist of 1 month training programme and include with 2 months internship.the best things is every trainees will be provide allowance and accommodation every months.hehhehe....kira ok la tu from i duk menganggur je kat rumah ye tak? and INGENIOUS tu kira nama bagi my class la...

:: ini some of my classmate::
mana aku time nih?erkk..datang lambat rasa nyer.


::guys from my class::
mereka memang sporting


::gegurl class kami, semua best semua memang in dengan cite rasa aku::


p/s : this week ada la week last untuk training kami..pasnih nak gi internship pula.waa....sedey...X(
acong saya kidnap gambar kamu from fb...hehehehe...


4 comments:

zaradgreat said...

wah.....best2. hehehe.intern kat mane gaga

N A N a t O said...

gaga...still x tau la kat mn...rmi ag yg tak dpt tmpt...

afzan said...

amboih.. semenjak masuk imrec ni berdesup je english dia. perghh!

N A N a t O said...

hahahha..berkat komited dgn komitmen...cm nih la jd nyer...