Thursday, March 4, 2010

avril in wonderland

nengok sinih cepat :


video

avril in wonderland




ooo....cerita ini memang mengamitku ke panggung untuk negok dia. isk....akibat banyak giler tanggungan tak terjawab aku, aku terpaksa postpone niat, walaupun aku rasa ika ivy da p nengok da cerita Alice in Wonderland tadi tengahari. cess, ponggek itu kakak, tak ajak aku pi nengok. esok pi lawatan oleo. dalam ke-BUSY-an aku, sempat lagi layan lawatan-lawatan cenggini.






p/s : johnny depp, saya mau tengok kamu...
it's my bad sebab busy sangat. dapat nengok kamu lambat pun jadi lah.

my wonderland masih belum kunjung tiba..isk!!

15 comments:

TiKa LEh said...

download lah...jom tgk mlm ni...lallalalal...hahha

N A N a t O said...

da boleh donlod ke??
ang donlod tkah...best gak dpt ngk nih...

kakachan said...

k ika ciap tnye kt mane dominos lg
bek ang tuntut domino bhgian ang. mwahaha..

N A N a t O said...

hahhah...tau xpe...xaci btol dia tue...

zaradgreat said...

wah2
macam best.

kerja banyakkkkkkk
uishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

N A N a t O said...

hahaha...minggu lagi satu baru release.ngk kat almanda pun jadik nih...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cam beshhhhh je citer nih =)

Nik Nur Faeezan said...

wah..mcm nk tgk jgk la :)

N A N a t O said...

mis lolly n nik : better negok..siyes cam best..t i dpt kan respon dari yang da ngk ye...

INDRA QIRANA said...

jangan risau Tim burton nyer citer mesti bestnyer...

N A N a t O said...

yerp...betul ituE!
my sista da ngk da...besat kata nyer..

nilam said...

huhu..ak mau pegi tgk gak nana...
ape kate xyah wat tesis...jom pg tgk ALICE jom..huhu

N A N a t O said...

hahaha...bisa aja dewi...jom kita berhibur..ihik2...

eiy_Da said...

teringin jugak tgk Alice ni..tp xder ms gak..ades...ehheh

Dak Wan® said...

Copy yg ada masih tahap camera wayang lagi, lagi seminggu dua ada lah DVD tu... hehehe