Wednesday, March 3, 2010

sakit bila :

nama timangan time sekola dulu-dulu



  1. dengar thesis kami kena submit 7 hb nih kat supervisor
  2. penghataran thesis penuh kat pusat 15 mac ini
  3. viva diadakan 29 mac ini
  4. penghantaran thesis lengkap selepas di touch up sepenuh nya 19 april



:: lihat ini untuk liputan lebih lanjut ::




lagi sakit bila, pekeliling baru je kuar tadi, sekarang bersamaan 3 mac. lihat itu, 4 hari je tinggal nak siap kan thesis. pipit btol la. rasa berhenti je jantung aku nih jap tadi. cuak giler.... perbualan golongan berjubah unggu terus terhenti sejurus mendapat warta berita dari cik gaga dan semua orang mula bergerak menuju ke jalan yang benar.


p/s : habis lah aku!!!

9 comments:

zaradgreat said...

tahu tak mengapeeeeeeeeee
terkejut
berdebar2 ......

bidadarihijau said...

mmg gile kalau pk pasal thesis...
xtdow 2 hr 2 mlm sbb tulis thesis..hahha

kakachan said...

marilah kite besame2.. huuuu.
cabot jantung aku

N A N a t O said...

gaga : bersabar lah kita semua..ihik2

bidadarihijau: siyes gile bila mau start writing..nak2 tym las2 minute dia bagi..nngongek la..

kaka : meh aku cabut kan meh.

nurzahidah said...

waaaaaaaa...tensen2..gilelaaa..
arghhhhhhh..nk jerit neyh..adoi~

Nik Nur Faeezan said...

rileks2..hehe..
jom minum dlu.

N A N a t O said...

nik nur faezan : hahah...tgh rileks gak nih..nih yang tgh main2 lagi nih..ihihihi

idah : jom jerit kat dr jom

nilam said...

huhu..ak nk demam..
ang lak rase saket...
huhu...
mari sama2 menuju ke jalan yg benar...
ayuh!

N A N a t O said...

mari dewi....