Thursday, March 11, 2010

laju je ek

uishhh...laju je ek nak wat perkara tak berfaedah.

cuba taip theisis ke, baca jurnal ke, merangkak-rangkak je nak pergi buat itu suma.

due date thesis di tangguhkan, dan secara rasmi aku tangguhkan mood aku untuk menulis nya.

mood aku untuk bersuka ria di naikkan dengan segara.



cess..ponggek punyer perangai.



di tangguhkan sehingga 29 mac 2010
selagi tak kuar notis ia masih belum lagi berkuat kuasa secara rasmi ye kawan-kawan





p/s : jangan ikut jalan buntu!

jom tidur awal lagi. esok mau jalan-jalan.

12 comments:

kakachan said...

hoho.. lagi lambat due, lg lagha kita.
jom enjoy sok!!

TiKa LEh said...

rosak2...

nEo.. said...

erkk..:-)

N A N a t O said...

kaka : mari berjinggo!
tikah leh : ko antara punca utama..hahahha...
neo : ahaaaaa...XD

zaradgreat said...

aku dah sesat dah nih

CSI miami
bleach
glee
game speedtest

arghhhh!
gaga!!!
tolong aku!!!!!!!
T_T

N A N a t O said...

gaga...kembali ke jalan yg benar..even aku pun sama ngn ko nih...isk..rosak2...

jan said...

hahahahaha.biase la tuh... :D

N A N a t O said...

mmg da biasa tu yang jadi kebisaan tu..isk..rosak2..

e.z.d.i.a.n.a said...

hahaha...
aku da xtau nk kata pe...

Hazwan Hakim said...

laju la sngt..haha

N A N a t O said...

ezd; ang xyah kata apa pun ok..
hakim : agak laju la jugak kan.

zhOprenIa said...

haha..biasala tu.