Wednesday, March 17, 2010

BEREHAT

HELLO
HOW ARE YOU??
hehehhe...bunyi kan ala-ala abang kassim shibidi bidi nyer


mata ini sentiasa melihat anda dengan ikhlas



okesh...mengarut lagi. sebab sekarang da jadi agak binggung dan rasa tak tenteram sebab tangunggan tak terjawab aku akan dilepaskan kat pusat tak lama lagi. sekarang semua orang tengah sibuk fikir dengan excited nyer untuk lakukan perkara-perkara tak berfaedah after kami hantar thesis nanti. hehehhee...jangan sibuk nak pikir itu lagi ye, fikir thesis dulu. terutama tikah leh. nanti da submit baru kita boleh enjoy.




wat masa nih, minta maaf le bebanyak kengkawan sebab tak dapat nak balas balik kunjugan korang. nanti bila da free, akan aku gegar korang nyer blog sorang-sorang. kalau aku senyap tue, tak bermakna aku tak bukak blog tapi, aku hanya boleh nengok korang dari jauh-jauh je. terima kasih sudi lawat saya.




p/s : cepat la siap thesis, nak balik rumah nih. after 29 nanti tunggu kehadiran aku ye..



5 comments:

kakachan said...

temimpi2 boling ngan karok..
ang buat bende ni ke nana kat sempadan sane?? hak gak. fokus2!!

N A N a t O said...

mende nih la aku wat...lagha giler...aiyaQ...

~0~ said...

ok...fokus....hehheheh

TiKa LEh said...

mata xmenggoda pun...hahhahaha

N A N a t O said...

~O~ : saya sedang fokus...tQ....XD
tika LeH : ponggek kamu, ngutuk aku saja.