Saturday, March 13, 2010

the best night ever

ehem....malam ini sangat seronok. seronok sebab ini :



lihat betul-betul




korang nampak tak apa yang aku nampak??
kami dapat bergambar dengan azan dan nine. mak aiiii....kembang salur darah aku. RUFFEDGE datang sinih untuk malam RETRO MUZIKAL kami. frustated sebab takde BAND PERFORMACE. isk, ruffedge memang sporting la malam ni.



yang mampu aku simpulkan :

BEST
BEST
BEST GILER



malam ini adalah event yang paling best la sepanjang hidup aku ada kat UKM nih.
mak aiii~~~




p/s : thanx kengkawan yang best sangat sepanjang masa. love u guys. mak aiiii, da dapat rasakan saat-saat akhir kita bersama. mak aiiii..


esok kena pegi kursus kahwin pulak.

12 comments:

kakachan said...

yeah.. best nite ever.. wewitt..

N A N a t O said...

bets giler...mak aiiii...(tu je yg mampu aku kata mlm nih)...mak aiii...

nilam said...

mesti xleh tido mlm td kn...nana..termimpi2 nine yg sblh dia 2..hehe

zaradgreat said...

wah2
mane tika leh?
dia kan pakai baju cam hyori
ahhahahhaha

N A N a t O said...

nilam : siyes dewi...excited state aku...wangi seyh...
gaga : tikah leh aka U go girl x join kami time tue, dia da balik dulu...hehehhe....

TiKa LEh said...

lee hoyri xngam ngan ruffedge..hahahahaha

ayeen:) said...

tahniah utk geng2 medik.mmg happening uols nye dinner:)

N A N a t O said...

tikah leh : hahhaa...sudah lah ko..ko gak yang bergumbira bila depa org wat performance kan...

ayeen : a'a...happening giler sbb ada ruffegde

mukasurat17 said...

phewit phewit.... masing2 cun kaw2....
terasa cam korang yg artis, nine n azan yg nak tgkp gmbr dgn korg... hahaha

N A N a t O said...

hahahha..ko wt kami rasa feymes la syira...ihik2...

|| NaFiRaa || said...

walaupon tulis kecik..tapi sis nampak!!! nak pi kursus kawen eeee..muehehehehehe

comel said...

warh!
nana
asal dgn mata ko?