Saturday, March 20, 2010

Lawatan PM

Posted by Picasa
0 km. jangan tak percaya


weeehhooo....
hari nih Datuk Seri Najib Tun Razak perdana menteri kita datang lipis. bangga jap. tak pasal-pasal lipisan jadi havoc dan busy untuk meng-upgrade-kan segala mende yang memang da lama. cat bangunan, turap jalan, tebas-tebas. bagus-bagus aku suka yang ini.

perdana menteri kita datang lipis sempena dia melawat rumah kelahirannya di Bukit Bius. fuyoo lagi, beliau lahir kat lipis dan membesar kat sana. sedih gak sebab tak ada kat rumah time nih, kalua tak boleh gak aku menyempit-nyempit sambil mem-busy-kan diri. so, penat aku cari gambar rumah beliau, tapi takde, nanti aku balik next week, kalau rajin, aku pi tangkapkan ek, or maybe mm nih or esok da ada kot orang yang upload kan. nih je gambar yang aku ada :



rumah siti...wohoho...ngarut lagi..




hopefully...lepas nih, dengan kehadiran PM kita membangun la sikit lipis nih. heheheh, senang la untuk dia cari McD kat lipis. hehehehe.......



p/s : siti balik tak ek??




5 comments:

kakachan said...

wow.. toi gak tu. mtk old toen, secret recipe skalik ye

TiKa LEh said...

ko suh je siti yg buat mcD tu..hahah

adek dah besar said...

pasal jer letak gambo rumah siti!

zaradgreat said...

erk
gaga!

hahahaa
mcD ade nanti roger aku

mukasurat17 said...

besau siot umah ct...