Sunday, February 7, 2010

ana raffali

baru je dengar hot fm 30 tadi kat walkman zaman batu aku yang disambung pada speaker aku, cara...hasil nya adalah sebuah radio yan kewl gilak, memang cara. artis jemputan meraka hari ini adalah ANA RAFFALI...hehhehe....baru je dengar nama nih, and she sounds so cute....suara dia cute giler, so aku pun search la kat internet sape beliau nih, lagu apa yang best...cari punyer cari, ini dia :





sangat comel dn kewl giler kan dia...pegang gitar dengan pakai baju kebaya..and itu memang jadi trademark dia bila pergi perform pakai baju kurung dan pegang gitar, ana raffali, awak memang cumey. sekarang nih lagu yang dia feymes adalah HUJAN BUNGA DI KUALA LUMPUR dan ada satu lagi yang aku dengar kat youtube yang best, MY DARLING. dia mula jadi artist dari pengamatan orang di youtube sahaja. sangat kewl. bagus la untuk industri muzik kita berkembang, makin ramai yang best. ana nih berkelulusan Sarjana Muda Pendidikan Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa Kedua dengan kepujian dalam Kelas Pertama di UiTM. woo...awesome. dia da graduate da last year tak silap aku.

nih info ana:





atau kalau nak lebih tau siapa ini si canti rupa sila pergi blog dia cik ana raffali gemar bunyi gitar. nanti if video da siap muat turun, aku muat naik kan kat sinih ye.



video
hujan bunga di kuala lumpur by ana raffali


saya da muat naik. sila dengar kalau kamu takde kerja dan memang rasa nak nengok macam mana ana raffali perform with dia punyer baju kurung.



P/S : noticed that, dia lahir bulan november...
yehaaa.....

same do i babes.....
nanato gemar bunyi leteran ibu bapa...

14 comments:

TiKa LEh said...

ramalan kaji cuaca kata aku kan jatuh cinta...
lallalalala

N A N a t O said...

hahahha..ramalan kaji cuaca kata hari ini aku x jatuh chenta lagi....lalalla...

ZihNuN FaTiN said...

ha tula..ada jgk tgk video dia..sopan je pakai kebaya..tak macam artis2 lain..seksi melebih..hehe

N A N a t O said...

ziHnun fatIn...betul tue, sungguh sopan, bak kata ana "Setiap lagu ada momen tersendiri. Saya mahu memperjuangkan muzik dan Melayu".

bulat said...

tomey sgt2. kter sk dia. huhu

N A N a t O said...

ana raffali tomey gileR...XD

ejaa said...

she's my senior tyme in mrsm pendang:D

N A N a t O said...

ooo..yeker...itu sangat kewl...

kakachan said...

la. lagu die ke tuh.. now i now who sing it.
tika jgn nanyi!! nti ujan!!

N A N a t O said...

hahhah...dulu aku pun x tau sape nyanyi, da jarang dengar radio...

zaradgreat said...

haah.
dulu ade jugak orang cakap2 pasal dia nih
masa yuna tengah naik dengan sebenarnya
trademark dia cool gila..

N A N a t O said...

tu la...xley bla pakai baju kurung..memang kewl gilaQ with her guitar...

a!sya said...

ha yg ni aku suka!! twin ko aku xsuka. haha

N A N a t O said...

cEss...sape kah twin aku???
asal ko x suka dia ecah, x baek woo...