Monday, February 8, 2010

isi perut

semalam



sedang menunggu yang lain untuk pergi memenuhkan isi perut yang kosaong....hahahah...tetiba aku plak yang awal kan, besa nyer depa orang yang kena tunggu aku. nak pergi makan mana itu belum pasti, mungkin secara tetiba terdecide nak pi old town macam semalam, gilaQ ini orang, makan macam anak orang kaya....

tutt.....baru terima message dari kakachan. sudah mau berangkat semua nyer..adios amigos.


perancangan mau makan nasi lemak kukus + ayam + air apa-apa je = RM 5.50
hahaha...ini dia hasilnya. tempat yang baru, mood yang baru, tapi jauh sikit la, di seksyen 7.
pengalaman tadi:




hari ini





ezd : pedas!! haaahh......

tikah leh : manis la....

kakachan : asal cam kurang orang je kat sinih, tempat dia chanteQ...

ecanez : sedap jugak!!

nanato : asal aku kena bayar RM 6.



selepas makan, berangkat plak pergi my MYDIN. masuk-masuk je aku dengar soarang budak yang berbaju pendidikan jasmani sekolah dia warna merah dan seluar yang juga berwarna merah dengan tudung sekolah yang ada nama kata....



budak berbaju merah : nak sugus....



hahahhaha...teringat time kecik-kecik, sugus itu makanan ruji aku. mak aku tau, habis kami kena leteran ibu bapa sebab makan benda tak berfaedah...berbalik pasal budak tue, aku rasa dia rumah merah..hahahha..itu je, dan lagi satu, lupa nak nengok nama dia tadi...adush..sungguh rugi...




p/s : papepun aku suka makan kat situ, nasi lemak dia cara bagi aku dengan pakej tambah air dia yang RM 5.50...eh...silap RM 6....hahahha...ayam dia best panggak...

saper tak pernah makan sugus dia tak kewl~~~

7 comments:

TiKa LEh said...

Rm15????sy kena byr 5.50 je...heehehhehe

kakachan said...

15 engget?? itu semalam nye harge pown x sampei.
ok la.. masuk yogurt kitorang.
mekaseh nanato!! ;}

N A N a t O said...

uish..itu silap tulis, nengok post yang baru, ada gambar juga aku bagi...

kakachan said...

wow! ade gambo aku ngah saket pewot la. kewl. haha

N A N a t O said...

yeay....guna SLR aku nyer..1.3 MP je....wahahhahah

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ehh.. nasik dia petak??

N A N a t O said...

a'a...nasik dia petak..dia punyer serving memang kewl sangat dan sedap di makan...