Saturday, February 20, 2010

senang lenang

sedang bersenang lenang menonton citer saw continue malam semalam punyer cerita. tinggal lagi satu season lagi, SAW VI. akan ku layan setibanya aku di bangi kelak. aiyo, esok mau pulang ke bangi dengan menaiki bus dari skudai dan berasa amat malas untuk menghadapi paper kosmetik yang hanya disentuh namun tidak dibaca. argghhh...bikin stress ini macam, mau layan lab lagi, pfftttt....






p/s : sedih nak tinggalkan dedek, tak puas lagi main dengan dia. next week, mai kulim plak. mau tumpang itu orang JOHOREAN boleh ke???

2 comments:

TiKa LEh said...

tulis kt blog, org johorean xthulah...malu2 lak..hahhaha..aku dah sampi ukm dh...nek bas yerk...hoho

N A N a t O said...

hahahha...aku gurau je la...rajin plak la kan nak p kluang ke kulai ek???
hahhahah....terbaca profail ko tulis ko JOHOREAN...semangat...XD