Monday, February 22, 2010

apa keje nih??

mereka rajin macam ini



hahahha...balik-balik je dari fakulti, aku da nampak golongan-golongan yang takde kerje cari kerje dengan mengupdate blog diaorang. okesh, sedebuk new post yang kene baca memandangkan sudah dua hari tak bukaka internet. ini tanda-tanda golongan-golongan yang da gian mau tulis dan mungkin mereka mula nak cari mood before start study untuk kosmetik khamis nih. waa...dengar itu subjek kosmetik macam menarik, belajar apa pun aku tak ingat, sebab selalu duduk kat belakang akibat kelewatan untuk ke kelas sambil tidak dengar apa itu dr. sampaikan kan depan. jam pertama, "ye, saya masih boleh mendengar".....jam kedua afta diberi take five, aku da nampak kelibat-kelibat golongan-golongan berjubah unggu yang da mula tak boleh fokus akibat otak yang semakin saturated dengan struktur-struktur dan fungsi bahan kimia tersebut. dan kemudian bermulalah adegan "MARI BERBORAK DI DALAM KELAS". aku paling suka part nih. da pukul 1230 golongan-golongan nih da mula membelek-belek jam yang mungkin tak berdetik pun macam jam aku sekrang nih dan mula mengeluh. biasalah bila class start tengahari, ia merupkan masa-masa untuk mengisi perut yang baik. setiap kali dr. tekan next slide, sume mula membuat bunyi macam-macam....hahahhah....bila dr kata class habis, semua start memulakan adegan mau berborak lagi sambil menuju untuk mengisi perut dengan hati yang sangat happy dan tenang sebelum menyambung tanggungan yang tak terjawab lagi kat makmal..



mereka main macam ini






p/s: bila mau siap nih...haiya.... selamat study dan selamat menjawab golongan berjubah unggu


esok lusa class pukul 8 ye kawan-kawan...

16 comments:

TiKa LEh said...

gud luck nanato..

N A N a t O said...

ye tikah leh...aku still kat depan laptp nih...haish...susah le mau bukak itu buku...bukak buku bermuka-muka lagi best...

Eyriqazz said...

ush,aku rindu zaman universiti dan zaman sekolahku

N A N a t O said...

zaman u n sekolah memanh d best la...x sanggup aku nak p keje...sudah mau grad meyh...malas mau keje...X(

kakachan said...

mcm kenai jek little red riding hood tu. hohaha. =P

N A N a t O said...

hahhaha..amri kita teka...sapekah itu...

N A N a t O said...

*mari kita teka...

FaTiN said...

teringat zaman belajar2 dulu.

isk isk isk

T_T

zaradgreat said...

aku pun cam kenal
tapi aku nampak budak kerismas tuh
sebuk nak masuk jugaks!
ahaks!

N A N a t O said...
This comment has been removed by the author.
N A N a t O said...

fatin: xpe, ada rezeki boleh blaja lagi kan..ngee~~

gaga: aku pun prasan bdk kris mas yg duk kat jepun tue...gorgeous sungguh beliau...

beluncas said...

rajen sungguh kamu huhuu

N A N a t O said...

rajin bermain ada la beluncas...

farae said...

haha.sape main pala aku haish

kakachan said...

yaa... empunye red riding hood udah datang!

farae said...

hahaha.huish shhhhh~