Friday, February 12, 2010

bercuti lah kita semua

ini tiga orang ada dirumah
tak sabar nak kacau mereka



aku masih di bangi.tyak balik pun lagi disebabkan menunggu kedatangan abang ku, en.Afzan serta budak yang hebat Rafael mungkin lebih hebat daripada Rafael Bernatez daripada Skudai. kalau tak mesti aku da samapi rumah sejak malam semalam lagi. takpe abengah kakashi, disebabkan awak saya tunggu sampai esok pagi baru pulang ke kuala lipis rumah terchenta.


sinced dari pagi tadi, asyik nampak no. flat pahang aje, tu tanda-tanda aku akan samapi kat pahang kot tak lama lagi. yang paling kerap aku jupe, CCC kereta kebal berwarna hitam milik ika ivy yang tak jemu-jemu pergi jemput aku kat ukm tu. thanx babes, sebab sanggup jaga aku.



esok, subuh syafie baru en.afzan sampia kot, so pastu pergi tesco, beli ayam, nak bbQ. ehem2, aktiviti yang paling kami suka bila semua orang ada kat rumah. memang tak pernah missed ini event.



sekarang, mesti da ramai golongan berjubah unggu yang da ada kat rumah, bersenang lenang negok tv, makan masak mak yang sedap..okesh2, saya sangat jeles dengan kamu semua sekarang. tak sabar nak jupe mereka-mereka di rumah terutama my mak n abah terchenta...ushh, masak feveret food saya boleh??




p/s : kepda semua kawan-kawan SELAMAT TAHUN BARU CINA dan selamat bercuti.
cuti sesungguh nyer. lepas cuti banyak plak paper mid-term yang menanti.

4 comments:

farae said...

blik cpt!tournment bowling kena practise dlu.hahaha

N A N a t O said...

hahhaha..balik rumah kita kasi urut dulu...bila kah itu tournament??c practice lagi nih nk lawan amar...

zaradgreat said...

gaga!
hepi holiday!

kakachan said...

hoho. mati la amar mcm ni.
epi oliday nana.