Friday, February 5, 2010

perasaan.bercampur. baur

seRonok nyEr sebAb da lama akU x banGun tido lamBat cam nih...oUch~~~
sEronOk nYer dapaT mEnikmati wakTu tiduR aku......
sEronoK nyer p jaLAn-jalAn nGan kroNi-KrOni gOLoNGan Berjubah Unggu....
pergi tS n PV.....jaLAn-jalan yang x henGat......menGhabiskan duit juga tak hengAt....










seronoK nYer x yah P fak.....
taPi cam ad jEmPutaN UnTuk jaYAkan persembahAn dinnEr kaMi esok....
seRoNoK nyEr tak Yah waT laB harI nih....


taPi....


yaNg wat aku risau sekarang ni adaLah reSulT oH ValUE akU yanG kuaraNg memBerangsanGkan...gIlAQ.....taKuT nyer keNa rEpEat aLL d ExpEriment balik...N yang paling cuaK masa da sUntuk gIler....Just tInGGal 3 week UNTuK siAp kaN lab...tOlak cuTi sem..oK tiNggal 2 minggu....okesh...nervOus...nerVous.....saNgat nerVous....oucH~~~~


esOk...goT dinnEr di KAGUMAS....adakah itu bisa mengaGum kaN kita???
kita tUnGgu dan Lihat ye kroni berJubah UngGu....


seKarang amat riNdu pada aNak-anaK cUte yG seLalu wat akU saYanG sama mErEka...






rIndu gIler....x sabAr naK tuNGgu nex week...bUt in same tyM...cuak la plak naK tuNjUk resUlt akU kat dr.....haishh...graph x siap ag....okesh2....got to proceed wiTh my graPh.....chow~~~

hahaha...gOt tRuE caLLing darI gOlONgan berjubah uNggU...kena g fak juga...haish...kurang serOnoK da.....siB bek nak g makan Trus.....lapaR nyEr~~~

4 comments:

farae said...

ok ah tu nana..dpt interframe wat muvi pendek.ngeh3

N A N a t O said...

hahahah..okesyhhh...yG penting fEymes skit ble interframE.....

TiKa LEh said...

golongan brjubah unggu??cet!!..

zaradgreat said...

eceh
go go gaga!
go go!
tunjuk kat doc ngan muka kesian
rilek3..
ehehehe
lagi 3 minggu ke?
alamak!
dah la byk lagi tak siap..
T_T