Sunday, February 7, 2010

sombong nyer


gambar yang tiada kaitan dengan situasi



mungkin kali pertama korang nengok muka aku rasa macam nak belasah je, sebab muka aku memang kaki pukul punyer orang pun takut mau nengok, mungkin juga muka mau mintak kasi pukul free, sangat bengis dan malas nak senyum.
contoh sorang amoi ini kata pada aku :



amoi : 'haiya nana, kenapa u jarang senyum??'
'fist time i nengok u, i nampak u sangat sombong la...'
'i takut sangat nak tegur kamu...'
'now see, awak manis la bila buat itu senyum'

nanato
: sambil senyum se sweet2 nyer nak tunjuk muka manis aku ini dan kata
" i memang macam tue la, i lupa nak senyum kot pada u"



hey, chill la babes, at fes tym aku jupe orang memang itu macam muka aku buat..muka kasi ketat, mulut kasi katup erat-erat sambil wat muka tak hirau kat sekeliling. padahal time tue maybe aku tengah berfikir macam mana mau wat geng kat sinih....hehehhe....dan lagi satu sifat aku, aku memang kurang sikit nak layan orang yang aku tak pernah kenal. contoh kat ym yang baru je aku terima tadi petang :



itu lelaki : thanx approved fb saya.

nanato
: welkem (dengan malas nyer, sebab guy nih da banyak kali buzz aku kat ym, siyes aku malas mau layan)

itu lelaki
: da lama saya ada ym awak, tapi kita tak kenal pun, awak la sombong sangat saya buzz awak tak layan. orang da ada boyfren memang macam nih kot

nanato
: balas dengan terkedu "hahahhahah"



p/s : ada rasa mau kenal dengan saya lagi ke??? hahahha....actually, aku jenis yang ramah dan jenis easy going punyer orang. cakap banyak itu memang hobi aku. jadi IB, itu sampingan keje aku bila aku rasa best nak jadi itu. nak kenal boleh, kita kawan dulu. kasi nengok gambar dan keje awak dulu boleh??..hahah..kidding....TEGUR SAYA yang tak hot dan tak cantik ini dulu ek.....XD

4 comments:

kakachan said...

ala nana..
sombong la HowT~ haha
itu llaki mau ngurat kamu la nana.
aich.. malu2 pule
Rrrrr.... hoho

N A N a t O said...

hahah...sombong itu memang hot..aww~~~
hot la kan...
hahahha....abaikan itu lelaki...

TiKa LEh said...

yg IB tu admit pun...hahhahaha

N A N a t O said...

lalalal..itu mengikut isu semasa la tikah leh...