Saturday, February 6, 2010

TAK KAGUM PUN!!!




hehehe..
i just weNt bacK dari dinner jurusan saya....it was fun and awesome bila dapat bersukaria bersama golongan berjubah unggu...dinner kami diadakan di KAGUMAS....agak kurang menGAGUMkan aku la because dengan harga RM 40 ia kurang berbaloi.....ok, there's plenty of food, iTu buat saya suka, mungkin untuk orang yang last-last amik, mesti rasa makanan da tak cukup, because afta doa habis baca je, meja 12 cepat2 bangun serbu meja makanan...amat gelojoh kan mereka di meja 12.....hahahah....okesh...datang-datang je kena tulis kehadiran , ok, saya da tanda nama saya di atas kertas itu menandakan SAYA HADIR dan setiap orang akan diberi sekuntum bunga CARNATION n satu GOODIES BAG yang kecik...selepas itu aku pun terus menuju kemeja di mana beberapa orang golongan berjubah unggu da cop kan tempat di meja bernombor 12.....tett, anda mungkin sudah boleh target da sape yang gelojoh tadi....hahhaha...sampai-sampai, suma sibuk ngn shawl mereka yang kurang baik kedudukan nyer dan give each other some compliment....hahahha...itu memang tradisi la kan.....follow mr.zaim.....



then our dinner was start with ucapan dan kata-kata oleh beberapa prof kami...... tym berucap oleh beberapa peneraju kimia UKM, aku try test nengok GOODIES BAG YANG KECIK itu..ada apa di dalam, sebab setahu aku, makanan tu just RM25...15 hengget lagi mereka kata untuk CENDERAMATA dan PENGANGKUTAN.....pastue aku pun bukak la dengan hati yang berbunga-bunga nak nengok apa itu isi bag....tettt....just a TESCO notebook yang kecik, 2 batang pen dan satu TISU muka...wat da hell...i paid 15 hinggit just for this thing...da la transport cik kakachan yang sponsor aku ....haishhhh...nak marah pun ada...bak kata tikah leh nih macam pegi kursus motivasi je nih dapat cenggini nyer sourvenir....hahhaha, mungkin mereka bagi TISU tu suro kami lap peluh kami kot.....okesh..i admit, aku memang suka berpeluh di muka.....hahahha...bagus jugak korang bagi nih....



okesh-okesh....
dapat kewl kan juga perasaan merchok aku sebab golongan berjubah unggu yang sentiasa lawak giler dan best....the food pun takde la sedap mana tapi banyak gak la choices nyer, tapi bak kata gaga, 4o hinggit, thus, gaga makan gak sampai tak henti-henti even orang lain da sibuk amik gambar....hahhahah.....masuk SPONTAN plak da, cess, memang tidak dapat berfikir atas itu STAGE, nak-nak lagi lecturer nengok kan....perghh....blur sangat......tapi kredit to tikah leh, ezD dan faraE sebab dapat main dengan jayanyer.....ting...ting...ting....esok saya muat naik kan gambar ye....nengok itu tempat yang buat semua orang KAGUM...but, thanx to yang mengorganized kan nyer, credit juga for u ols.....acara di hentikan dengan operasi mencapub kan diri....heheheh....XD

meja 12 memang LUCKY, sebab it was the first meja yang dapat LUCKY DRAW...lucky kan kami-kami....XD

7 comments:

kakachan said...

wow! laju gle ang update nana. tabek ah..
meje 12. kite mmg lucky. bila kah mau makan hamper?

N A N a t O said...

ohoii...itu kena tanya itu si pemegang hamper..hahahha....t kita wat operasi melepak meja 12....

diella said...

yeee..kata hatiku tak pernah salah..kte mmg lucky..huhu

e.z.d.i.a.n.a said...

msti la LUCKY sbb mlm td sume cntik2 giler...
hahaha....

TiKa LEh said...

kursus motivasi ada cabutan bertuah gak...hahhahahah....

N A N a t O said...

hahahha....tu la pasal, macam g kursus motivasi je aku rasa, nyway, best gak dinner smlm...hahahha...sj wat kontroversi...

dilla n ezD: hahah..memang x syak lagi, we ols memang laki n best gilaq...

zaradgreat said...

hahaha
meja 12 memangg cool!
go go meja 12!