Monday, January 10, 2011

AJL 2010


berliku-liku hari aku ini hari hanya semata-mata kerana nak nengok AJL. ana raffali menang AJL tahun nih. ramai kata kompius dan hambar keputusan juara lagu. tapi, ok apa ana raffali menang. korang rasa esok ada cuti peristiwa tak?


Cik ana nor hidayah raffali gemar bunyi gitar




p/s : dugaan di malam pesta AJL buat aku semakin ganas. kehkehkehkeh....hahahaha..habis kuat tengok kat arked meranti je pun, kata nak ganas.


aku voted SITI dan ZIANA ZAIN tadi. tapi tak disenarai pendek sebagai juara plak. YUNALIS okay gak kan.

10 comments:

Shukri Mohd Ali said...

hahaha...hari ni satu malaysia merusuh kenapa ana rafali menang.

N A N a t O said...

tu la...sian ana....da rezeki dia nak wat cam mn...

TiKa LEh said...

voted for ziana..tarik hbis tu..hehehe..

MY HEART said...

ok je Ana Rafalli menang...

rezeki masing2kan? ^_^

salam kenal...

N A N a t O said...

tu lapsl...voted for ziana n siti...

my heart : betul rezeki masing2..tp x puast ati betul ngn org yg wat page kat fb "sy menentang ana rafali menang AJL25"

apezs shah said...

mgkin in rezeki dia.. so kita kena beri ruang dan kepercayaan thadap dia juga.. kan..

salam kenal.. apezs dah follow here.

N A N a t O said...

tu la...mmg kebolehan dia utk cipta lagu yg puitis..sy sokong kamu ana raffali...ignores the damn head yg wat fan page menentang kamu...

salam kenal juga..saya da follow awak semula.

cik yatt said...

tu la ingatkan yuna yang menang, skali ana lak..tapi sian ana sebab ramai yang mara at die an..btw..faizal tahir tetap the best!.hehe

N A N a t O said...

cik yatt..kita target ft..but bila ngk lirik ana, there's smthing yg pelik n ssh nak fhm, dats why la juri pilih dia...she really dsrv it, new song, new melody with d good lyrics..serve for the indie..yipee...

nelly said...

dah rezeki dia kan . . .