Monday, January 3, 2011

pak arab

:: okey golongan berjubah unggu nak convert ke golongan berjubah maroon plak ::




di suatu hening yang malam, aku membuat true calling dari dari utm ke rumah sesorang yang aku kenali berkenaan pertukaran jubah kami dari unggu ke maroon.





nanato : kawanku, aku rasa aku tak jadi sambung bycos. ko macam mana?

kawanku : ooo..yeke...tak pe lah kalau macam tu.

nanato : betul ke ko tak kisah kawanku. aku rasa serba salah nih.

kawanku : tak pe la nanato. tapi aku harap, nanti-nanti adalah orang melayu selain pak-pak arab je semua nyer.

nanato : terkedu sambil gelak besar-besar.










p/s : tak pe kawan ku..pak arab kaya-kaya wo..kalau seluar mereka tak levis, itu sudah ganjil. hahhaha..tapi scary okay. tapi kalua master kat utm nih, melayu kompem-kompe la jadi minority, depa orang plak jadi golongan majority. bak kata orang mencari ilmu biarlah sehingga ke negara china.

7 comments:

Shukri Mohd Ali said...

ukm dipenuhi orang asing ;D

TiKa LEh said...

nana..kamu meninggalkan diriku..hoho...xmsuk kelas lg..xthulah brpa rmi foreigner yg ad..hohoho...

lps ni kt bz awk..(cube untuk polite dgn nana)..heheh

zaradgreat said...

takpe gaga. kalo dapat pak arab pun okeh pe. balik kampung naik flight tuh gaga. hahaha

N A N a t O said...

shukri : ukm ke utm ke semua sm..rmi foreigner...tp kat sinih lagi rmi la...

N A N a t O said...

tikah leh...awk jngn la smpi mcm tu skali..kita malu...

N A N a t O said...

gaga:xpe gaga..kita bagi kat tikah leh je..dia suka..

TiKa LEh said...

hahaha..simpang malaikat 46..hoho..org mlysia rmi lg..