Thursday, January 20, 2011

BELIAU FAKE !!!

Dr. Mickey Mooska Mickey Mouse?
 Apa nih? Apa yang aku mengarut nih?


Malas nak tulis dan komen lanjut. Sila baca apa Aidid Mu'addib sudah gali.

::klik rajah diatas untuk siaran langsung dari blog en.Aidid Mu'addib ::

Haaa...dah baca?? Terkedu, terkesima, terasa nak terajang orang? hahhahah..Silakan. Tapi jangan terajang aku sudah lah. Sekarang terpulang kepada kita mahu menilai. Janganlah bangsa melayu kita mudah tertipu dengan penipuan-penipuan sebegini rupa yang merosakkan bangsa kita sendiri.



Even, my place pun ada orang macam nih. People said that one of our ahli parlimen nih takde pun title Dr....tapi bila orang panggil dia dr. dan tulis title depan nama dia, dia wat dunno je. Maybe dia bangga kot dengan title fake dia tue....drr....What ever, nanti aku dengan golongan-golongan aku akan guling kan ko. hahhahah. Sian der orang kampung kena tipu macam tue jer. Semangat dia undi kau sebab ingat ko punya education tue memang setinggi langit.




p/s : Macam-macam info yang boleh dapat dari blog dia nih. Best kan blog dia. Dari si penjual gelang dendang sampailah ke menda macam nih. Memang menarik. Jangan sampai  pembelian title dari university-university yang tak wujud tue menjadi fenomena normal udah ler...Bangkit la wahai bangsa. Jangan mudah terpedaya !!


♪♫♪[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅][̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♪♫♪ Didi MfO

10 comments:

wahida said...

benci ngan gelaran palsu..bangga dgn menipu org? @#$%^&*!!!!!

N A N a t O said...

wahida..tu la pasal..skang mcm2...punya la nak org pndang tinggi kat dia. menipu pun sanggup.

Shukri Mohd Ali said...

ish ish ish...kesian kami yg study teruk2 nk dapat gelaran tu.

ZAHRA ZAHRAwanie said...

xpe nana. nnti kte letak DR ek depan name kite. hehehe,... dlm 3 taun agi. haha

afzan said...

aku kenal sape Dr yg ko maksudkan. berapa tahun bawah pimpinan dia, daerah aku tak berapa nak maju-maju sampai sekarang. hak tuihh!

zaradgreat said...

habis aaa dia pasnih. kantoi sudaaaaaaaaaa

N A N a t O said...

shukri : tu la..kita smpi bernanah otka blaja...xdpt2 title tue..depa org bayar skit trus dpt.

N A N a t O said...

wanie : waa..t kita letak ek..tp myb kita lmbt lagi kot...kawen dulu..hahhahah.

N A N a t O said...

ngah : tau xpe..hancur de..semak merata-rata daerah kita tue...jalan mcm tak berturap...bikin sy jd hangin...vavi bersepah2...ek..vavi ke viva?hahahhaha

N A N a t O said...

gaga : tu la..kantoi cam tue je....ayon..kena tangkap nnt.