Friday, January 7, 2011

things that annoy me

hehehe....sebelum aku mula sesi bercerita sambil mengutuk apa-apa yang kurang indah yang boleh buat saya annoying mesti la kena bagi salam dulu kan...assalammualaikum...hahaha..wat cerita macam la korang tak annoying dengar suara aku yang nyaring macam guruh nih kan. cess..sesape tak tahan..sorry memang volume itu tidak boleh dikawal kadang-kadang. okesh...mari mula bercerita dengan annoying women yang sibuk nak bercerita, APA YANG BOLEH BUAT SAYA ANNOYING :



1) oopss...dandruff atas baju kamu. nak-nak bila kamu pakai baju hitam. bagus-bagus-xbagus.


2) bila kamu suka menjambu dan buat diri kamu tak bersalah..pensel 2B bley tempah nama dalam list nih.


3) last-last saya annoying bila nengok the annoying orange gelak...ahhahahhahah...lawak seyh cerita nih. sudah boley wat citer panggung wajib tonton da...











p/s : hahhaah...sebenarnya takde keje. tapi nak promote THE ANNOYING ORANGE yang memang annoying giler. nak tulis pasal cikgu shida yang agak annoying tu mesti korang da busan kan, aku pun masla nak tambah kan pahala dia lebey-lebey. biar lah dia hidup dengan bakat sendiri. pergh...tag line zizan tue. berdiri di atas bakat sendiri.

4 comments:

TiKa LEh said...

awk mengannoyingkan sy..hahahah

Shukri Mohd Ali said...

oren tu mmg macam tutt...sngt annoying. cikgu shida pun sama. huh!

N A N a t O said...

tikah, awak kejam ngn saya...

N A N a t O said...

shukri, betul2 annoying kan...to orang e nih best ciku shida x best...