Monday, January 10, 2011

artist dari en. youtube


korang tak nak amik dia as artist jugak macam yang aidid alfian jumpa ana raffali dari youtube jugak or justin bibir ke? penat akak shida kita nih promote diri. lepas satu-satu video clip dia kuar..
mantap okay...erk.....speeches..so sweat...(ala-ala faizal ismail punya cakap semalam)...kahkahkahkah....




p/s : keberanian yang tinggi sungguh cikgu shida nih. biar la orang kutuk dia lagu mana pun, dia tetap berdiri atas bakat dia sendiri. korang ada berani? siap pakai kostum lagi tu..habis segala tudung dalam almari dia pakai nak jadikan kostum gempak. drr...

16 comments:

TiKa LEh said...

berani nak glamor tnpe fikir perasaan malu..hahah..bahaye gak orgmcm ni..

N A N a t O said...

tu la pasal..homosapiens, memang macam-mcm, ko ngk video klip dia upload kat utube da bnyk mn da tkah...isk2.

Syida Zainordin said...

gampang juge rase bile name same dgn makcik dalam vid ni. haihh

N A N a t O said...

ko lek je syida...aku nmpk perbezaan ko ngn shida nih..perbezaan huruf y dan h dlm ejaan nm..hahhaha..

wahida said...

sana sini org duk citer psl cikgu shida ni...glamer dia..hehehe...
err, salam kenal kembali, thanks drop by my blog, awat x follow sekali? x pe , biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

N A N a t O said...

tu la, mmg galmer habis,..salam kenal wahida....i da follow u balik.

My Little Diary said...

salam nanato,

saya suka tulis tapi kurang cakap... hehehe

Cik SHiNJU said...

Salam Nana...

Aku simpati kat Cgu Syida ni sbnarnye..
Katanya masalah emosi selepas putus tunang yer..
Dekatkan diri dgn ALLAH lebih baik..
Buat mcm ni nt lama2 anaik murid hilang hormat..
Apepun itu hak dia nak berkarya ke ape..

N A N a t O said...

hai my little diari...

cik shinju..tu la..sian snar nya kan..tp cara dia mcm pelik skit...berkarya yg pelik..

afzan said...

tengok youtube cikgu shida. gua down!

N A N a t O said...

hahhaha...siap ada penakuan dia lagi babe..mmg moral down aku nak blaja kelas ngn dia nih klu jd student dia..

Mr. Swift said...

Heyy polo anda! Thanks visiting my blogs. :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Shukri Mohd Ali said...

terlalu berani kadang-kadang buat orang jadi bangang.

kak, jom kita duet buat lagu kat you tube!!! kahkahkah :P

N A N a t O said...

shukri..jom2..ble feymes amous kita nnt..mmg tgh cari geng duet di utube nih...

nelly said...

hehe .
suka tengok . .
happening jerk ..

N A N a t O said...

nelly...hahhahha..pelik..fes tyme dgr org suka ngk..u should go to her fan page....ble lyn hari2..