Monday, January 31, 2011

Mari Kenali Diriku

waa....banyak nyer kena tag. dan tag ini dari si tikah leh yang takde perasaan bagi. hehehhehe..

tag bagi biodata. Apa itu biodata? tipulah kalau tak tahu, sebab time sekolah kita mesti sibuk-sibuk nak ada buku biodata dan suruh satu sekolah tulis dalam buku tu kan.Then, akhirnya, buku itu HILANG ARAH. Tapi fenomena ini berlaku pada aku la. Sebab aku bukan lah orang yang cermat membawa berkat.

okesh yang pertama, letak gambar.



Apakah status anda??
-Masih gadis, seperti gadis assalammualaikum yang bujang tarakucha.-

Ceritakan diri anda?
- kelam-kelibut ibarat taufan -
-sangat mudah pergi-
(easy-going-girl)

Ceritakan tentang blog anda??
-Buat blog seperti blog hati ingin berbicara yang tidak tertakluk kepada mana-mana terma dan syarat-

Apa pendapat anda mengenai blog?
-Tulisan sakti dengan berbagai versi dan tidak semua orang suka blog kita-

Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?
- Update selalu dan rajin-rajinlah berjalan di blog orang untuk informasi yang lebih-
-jangan jadi macam saya, saya malas-

Nyatakan keunikkan blog anda?
- blog yang tidak bercakap dan tidak perlu mendengar-
-hanya teknik membaca yang betul diperlukan-

Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
-sampai husband saya cakap "STOP BERBLOG, PERGI KEMAS ANAK-ANAK"-


Tag 5 orang yang anda kenal.





p/s : esok semestinya menjadi hari yang bsuy setelah satu hari ahad nih aku stress.

7 comments:

TiKa LEh said...

hai gadis assalamualaikum...duduk sopan2 sikit yer..hahahah...

adek dah besar said...

siapa saya?

gua hensem dan bukan pariah...

N A N a t O said...

tikah leh : tu sopan la tu...hehhe...

N A N a t O said...

adek : lu jejaka baru nak up...

ANATI SOKI said...

bujang tarakucha2??? heheh.. kalau mcm tuh. nk ngorat boleh? hehehe

N A N a t O said...

anati...hahahha..bujang tarakucha..jom2..sy pun nak ngorat awak..

miss kecik said...

phewitt!!! sy hanye ttarik dgn gmba awk..
nk bkenalan boleyh? ;p