Saturday, January 29, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Waa....saya di tag oleh encik emir. Demi emir saya wat contest nih. Lagipun memang tak pernah join contest before this. Berpenat lelah tikah leh tag aku selama ini, tapi aku tak pernah join pun, sorry tikah, saya lupa. Yang ini saya tak lupa, jikalau ada rezeki apa salah nyakan.


contest pic hitam putih paling cool. old skool tapi sangat kewl. sedang cuba bayangkan hidup di zaman hitam putih dizaman dulu-dulu. Berpinar mata saya kalau tiada warna, sebab warna itu indah kan.


Nakjoin? sila lakukan seperti syarat-syarat di bawah.


1. jadi follower cik gadis bermata cokelat yang ayu.
::SUDAH ::

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
::Pun SUDAH ::

3.buat entry pasal ni
:: saya sudah tulis nih..LIHAT ::

4. hadiah apa yang saya nak?
-berfikir dengan mendalam-
-think deep-deep-
:


:
Gambar pilihan kalbu ;

::okay ini gambar tak hitam putih tapi ada kuning sikit ::

Gambar pilihan kalbu yang paling utama ;

 :: ini gambar hitam putih yang paling indah dan kemas ::
*click to enlarge*

:
:
:
-so sweat, dan ini jawapannya -


:: JIKALAU SAYA MENANG , SAYA NAK DUIT ITU JADI SAYA PUNYA ::



beliau dan beliau yang saya mahu :



Tarikh tutup penyertaan :: 1 Mac 2011

18 comments:

TiKa LEh said...

ni kalo menang ni, kne kongsi dgn en afzan n dedek lah..hahahha...
tgklah kalo aku ad gmbr htam putih, aku join..hahah..kalo x, aku bg can ko menang lah..hehe

N A N a t O said...

hahhaha..esok akujwb tag ko plak..aips..gi tdo la..esok tertinggal bus..

adek dah besar said...

gua punya nama mana?gua punya nama?

N A N a t O said...

nak gua letak ke bhai?

aizatieramli said...

Aku pun kene tag ngan emir gak. Tapi aku yakin, rm100 tu akan jadi milik aku. wakakakaka

N A N a t O said...

pergh..aiza..nih aku cuak nih..rs nak tarik diri trus je..

zaradgreat said...

hahahaa. go gaga go! menang nanti jgn lupaa naaaa open table

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck goodluck sis.
semoga menang dengan berjaya. cehh, menang lagi, berjaya lagi. semua bantaii. haha

N A N a t O said...

gaga : dont worry be happy..aku nak duit elaun ko skali gaga...hahhaha

N A N a t O said...

fifie : tq babes...hahhaha..hpn nak mng mmg ssh..

hiro said...

semoga menang..keh2

Shukri Mohd Ali said...

pewitt...kak nana mmg fotogenik lar. asek tuka2 profil pic je kat fb. lalalala~

N A N a t O said...

hiro... terimakasih..

N A N a t O said...

shukri: hehhehehe...org xde keje cam nih la..asyik tkr profile pic je shukri..

Amirrah Zawani said...

mcm best je contest ni..
gud luck yeaaa :D

EB said...

Salam..
Waa gmbr lawa...
Tahniah² shortlisted!!

izazi said...

love pic yg berpayung tu .. simple n clean shot :)

erinn kechiik said...

gud lucks n congrats anda masuk list 25..