Saturday, January 8, 2011

anda ada 60 saat

waa...tak puas hati betul nengok show nih. buat adrenalin aku bergerak laju je. tengok game dia macam senang, tapi kalau dah tangan mengeletar maca orang kena parkinson memang tak lepas la nak settle kan game tu within 60 second je kan. en.cik afzan dengan rizmi punyer tak puas ati tadi sebab abang nachos tak lepas masukkan bola pimpong dalam gelas dengan menggunakan pita pengukur terus cepat-cepat cari gelas dan pita pengukur dia wat game nih kat rumah sendiri, tapi last-last dedek yang tolong tolak bola tu masuk dalam gelas..apa kes? pergh...best jugak layan mende nih kan.




hahha..ini salah satu video dia, tapi dianyer uji bakat la. tak dapat plak video show dia betul-betul. encik u-tube tak mau tolong saya lah. tapi, budak yang kena audition nih alam kan?


p/s : dont be to excited over the thing dat u want the most. it just hurt you.

4 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

Tak pernah tgk..kalau ternampak jer trus tuko channel..huhuh..x bape minat host dia.. :P

N A N a t O said...

ooo..cik shinjukurg ngn host dia ek..klu dia letak zizan jd host dia mesti best kan..

TiKa LEh said...

game dia simple2 je tp bila 60 saat tu yg gelabah..heheh..

sabarlah my fren..

N A N a t O said...

tu la psl tkah...dt plak klu nerves mcm kita..kompem kalah...peringkat awal trus gua hayat...

masih bersabar tkah..