Friday, January 14, 2011

saya pelajar UKM

drr...agak frust sebab tak bley masuk dalam contetst Blog Pilihan Malaysia pasal saya pelajar universiti because i just grad and i on my way to becoming a student again, but not in ukm, its in university somewhere at the south.. tapi atas tekad yang tegar, tak kira, aku nak tulis jugak, aku golongan berjubah unggu yang hebat laig bijak laksana bulan...

actually, lately nih memang segala memori yang aku bina with all this awesome guys tetiba muncul. nih semua pasal tikah, sebab bila tikah datang sinih, naluri aku nak sama-sama ngan korang balik lagi kuat. sebab tu setiap kali fb-ing or calling even texting the word that will come :

" guys, meh datang UTM , kita lepak-lepak, duk sinih memang best woo"

"jom-jom, sambung sinih"

kira pancing habis la tu. the only reason we said that is to MEET u guys, to gather all our memories back again, but at different places and i can feel it, it gonna be awesome.this is some memories that we shared, i miss it babes, really miss it. 







p/s :nampak sangat aku malas nak edit gambar..cilok and paste, n messy up ->; here it is. best buddy, i am  never gonna lose you.

11 comments:

E'Cham Kun said...

he he..udah tentu loer UTM best...haish...

N A N a t O said...

hehehhe...agak best jugak la echam..uish..bila nkjupenih..korg satu sem lg kan?

zaradgreat said...

T_T

N A N a t O said...

^^

niesz said...

niesz da abis blaja tp teringin nk smbung master pulak..

TiKa LEh said...

wah, byk nye gmbr..suke dgn mbr short, medium n long fatty acid tu..hehehhe

N A N a t O said...

waa..niesz....cepat2 smbung..selagi ada niat nih..heheh..

N A N a t O said...

ko sengal tikah..tp aku medium fatty acids...kira tinggi gak..

EB said...

Meriah gmbrnya..
Nice moment..

ANATI SOKI said...

gmbar sume gmbar kenangan ek? heheh.. sweet je.. hehehe.. kenngan paling berharga!! hehehe

anat fllow kamu ye dear

niaharaf said...

aku dengan rela hati short fatyy acid kan haha..eh apahal mata berkaca neh?oh masuk habuk