Thursday, January 27, 2011

I love you


ha...sudah nengok ke belum. ? I love you. hahhahah...


Walaupun Raja Lawak musim ke 5 (RL5) baru sahaja masuk minggu ketiga, tapi kumpulan R2 da menunjukkan belangnya. Pakcik tua tu memang paling IN la lawak dia, aku nengok dia orang nih macam group NO Entry zaman Nabil hari itu..ingat tak? ada pakcik yang lawak jugak tue.  lawak betul time dia kata "i love you" tue.


 kalau tak R2, Nazmi dan man pun 
lawak. Dasyat !!!! Memang dahsyat.....rasa nak gelak kalau nengok Nazmi cakap...cakap menjerit, sampai saya lupa nak wat kerja sekolah kalau nengok dia wat lawak...Dahsyat!!!  Sempoi gila lawak dia. Memang pecah perut dibuatnya.



p/s : I love you. Do you love me? if you do, please confront me. Am I crazy..I mean should I... drr.....

12 comments:

adek dah besar said...

nazmi tu budak layer tk jadi uitm tau

adek dah besar said...

lu punya blog ni takde Quality control ke?

banyak sangat typo!

N A N a t O said...

pergh...mcm ang jugak la iye dak...waa...mls nak wat QC drr..lu je la jdik qc wa...

Amie Amisya said...

haha. memang lawak la kumpulan ni. selumber je. huu~

wahida said...

siyes ke lawak weh? x pernah layan sebelum ni...tapi dah kalau ko promote, nak try tgk la...

N A N a t O said...

amie : lawak kan dia orang..hahhahah...nak gelak puas2..nazmi lagi lwk...

N A N a t O said...

kak wahida : siyes kaka..lawak...akak try la ngk...

TiKa LEh said...

heheh..lwk2..tp aku pling suka yg group jd lagenda bdk setan tu..lwk gak..'abg siang kasyah malam aisyah'..hahah..

N A N a t O said...

hahhaha...dia org mmg sengal la bdk dua ekor tue..aku tergelak2 ngk..abg aku blur sbb x dpt tangkap lwk kasyah tu..

TiKa LEh said...

hAhahah..yg xleh blah sathiya pun xfhm..die ingt diorg xikot artis mane2..kesian btol..aku gelak je..bestjgk..suruh abg ko fhmkn btol2...hahah

N A N a t O said...

hahha...tu la psl..tp bkn baby face kata mrk bwk smthing yg len ke, bcos mrk tiru artis base on muvie charcter...

YOUsoF said...

MJ tu sangat cool!! ;DD